Página principal

Institut rima amb embut


Descargar 13.18 Kb.
Fecha de conversión18.07.2016
Tamaño13.18 Kb.
PROGRAMA DEL POEFESTA 2008

Als INSTITUTS


Divendres, 14 de març de 2008A LES 10’00 HORES

Poesia als Centres de Secundària. Tallers poètics.

Proposta: Tallers poètics als IES de la localitat (Gabriel Ciscar i Gregori Mayans) amb poetes amb experiència en activitats poètiques per a joves. Tallers on la poesia serà tractada de manera lúdica.

Poetes consolidats de diversos territoris vindràn a parlar amb els alumnes: Ester Xargay, Carles Torner, Carles Hac Mor, Josep Pedrals, Maritxell Cucurella-Jorba...  • ESPECTACLE PER A JOVES

A les 12’00 hores
Teatre Olímpia: GUILLAMINO & PEDRALS

El músic i dj i el poeta amb l’espectacle Endolls, a mig camí entre el hip-hop i la poesia, una nova fórmula per difondre la paraula que obre camins nous tant a la poesia com a la música. Obra d'avantguarda.


INFORMACIÓ IMPORTANT:

L’espectacle “Endolls” protagonitzat per Guillamino&Pedrals, que se celebrarà al Teatre Olímpia d’Oliva a les 12’oo hores del matí i amb una duració aproximada d’una hora, és obert a tots els instituts que estiguen interessats, havent fet, prèviament, la reserva.

Per tal de sol·licitar la reserva d’un institut, cal dir, el més aviat possible, l’institut o centre interessat i les places a reservar (ja que el teatre té un aforament limitat) al telèfon següent: 696.05.44.98 (Àngels) o bé, a aquesta direcció: angelsgregori@yahoo.es
Per a més informació d’edicions anteriors: www.poefesta.com
CRÍTIQUES I RESSENYES
Palabra + música. Un espectáculo de Josep Pedrals y Pau Guillamet (Guillamino)

En doll. Endoll. O los dos agujeros negros eléctricos.

Ingredientes: 1 poeta, 1 músico, 1 guitarra, 1 ordenador, 1 teclado, unas coristas de temporada.


Verbos, nombres, adjetivos, preposiciones... Negras, redondas, blancas, delgadas y gordas y, sobre todo, semicorcheas y tresillos.

Motivaciones: buscar cómo el sonido de la palabra se encuentra con la música, hacer manar un chorro fresco de narratividad poética y musical.

Preparación: abrir bien las orejas para no perder comba. Todo lo que se diga puede ser utilizado a favor del público.
Guillamino & Pedrals

| Conciertos | Hip-hop |
Con sólo dos discos, Guillamino se ha consolidado como uno de los músicos más sorprendentes de la escena electrónica estatal. Ahora acaba de lanzar un recopilatorio en Japón, Atzavara, que ha recogido los elogios de Gilles Peterson. Siempre interesado por el hip-hop en su dimensión más heterodoxa, ahora Guillamino se embarca en un espectáculo junto al poeta Josep Pedrals, conocido por sus intervenciones en Catalunya Ràdio y BTV y autor de los libros Escola italiana y El furgatori.

El espectáculo En/doll propone un hip-hop juguetón, espontáneo y que sólo podría haber surgido entre el Raval y el Carmel. Es una bofetada a la ortodoxia de la poesía y del rap. El título del espectáculo es un enunciado doble que remite a la cultura del enchufe (leedlo cómo queráis) y a la incontinencia verbal propia de MC's y poetas.PEDRALS I GUILLAMINO

Josep Pedrals és poeta i recitador. Fa recitals per mig món des de 1997 i coordina alguns dels cicles de poesia més importants de Catalunya. És autor dels llibres “Escola italiana” (Empúries, 2003) i “El furgatori” (Labreu, 2006). Va formar part del grup Explosion Bikini i coautor de les obres teatrals “Wamba va!” (Mercat de les flors, 2005) i “Puaj!” (2005). Col•labora al programa de Xavier Grasset, a Catalunya Ràdio.Pau Guillamet, també conegut com Guillamino, és un músic que va i ve de l’electrònica a la cançó passant per diferents camins cada vegada. Ha publicat “1dia” (2003) i “Somnis de llop” (entre els millors de 2005 segons Rockdelux i Go) al segell Bankrobber i ha actuat en festivals com Sónar, Primavera Sound, BAM o Senglar Rock. També ha actuat al Japó, on el segell Third Ear ha publicat una antologia de la seva música, “Atzavara”. El mític John Peel va punxar-lo a la BBC.
Web: www.guillamino.comLa base de datos está protegida por derechos de autor ©espanito.com 2016
enviar mensaje